Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel service

Pelletkachel service van Pelletkachel Totaal Service

Bent u op zoek naar de beste service voor uw pelletkachel? En vindt u het overigens wel weer een keer tijd dat er een onderhoudsbeurt geleverd wordt aan uw pelletkachel? Dan bent u op de website van Pelletkacheltotaalservice.nl aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van pelletkachels in de omgeving van Winschoten. Wij leveren onze producten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ook onze service wordt geleverd in die provincies. Het is belangrijk dat u om de tijd de onderhoud aan uw pelletkachel laat doen. Dit zorgt er namelijk voor dat er minimale fijnstof vrijkomt van het verbranden van de pellets. Ook zal de levensduur van de pelletkachel verlengt worden, en zal de efficiëntie van de pelletkachel omhoog gaan. Wilt u meer weten over onze onderhoudsbeurten die wij leveren aan pelletkachels, lees dan verder.

Laat de onderhoudsbeurt aan de pelletkachel over aan Pelletkachel Totaal Service

Wij zijn hét aanspreekpunt voor al uw storingen aan uw pelletkachel. Uiteraard kunt u ons ook bereiken voor algemeen advies over pelletkachels. Wij bieden jaarlijkse onderhoud aan uw pelletkachel. Hierbij leveren wij een onderhoudsbeurt, waarbij wij vrijwel alle onderdelen van de pelletkachel gaan controleren en reinigen. Denkt u hierbij onder andere aan:

En nog veel meer. U vindt alles wat er te weten valt over onze jaarlijkse onderhoudsbeurt op deze pagina. Bent u wellicht op zoek naar een nieuwe pelletkachel, of accessoires voor de pelletkachel? Bekijk dan eens onze webshop. Voor meer over Pelletkachel Totaal Service kunt u altijd onze website raadplegen. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook voor de laatste kortingen en meer.