Gecertificeerd en de juiste kennis en gereedschap

Pelletkachel en airco installatie

Pelletkachel Airco Totaal Service verzorgt desgewenst in Noord-Nederland ook de installatie van de pelletkachel of airco die u bij ons bestelt. Het plaatsen en aansluiten van pelletkachel of airco doen wij volledig in eigen beheer. Wij beschikken hiervoor over alle benodigde knowhow, gereedschappen en de vereiste certificeringen. 

Pelletkachel laten installeren

Wij installeren uw pelletkachel desgewenst compleet, inclusief de aanleg van uw rookafvoer en dak- en muurdoorvoeren. Onze monteurs zijn ervaren in de bouw en installatie en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Bij aanleg van een rookkanaal door een plat dak, maken wij gebruik van de diensten van een professionele dakdekker.


Ik wil mijn pelletkachel laten installeren

Airco laten installeren

Hebt u een airco of pelletkachel bij ons besteld? In Groningen, Friesland en Drenthe installeren wij de airco graag voor u. Ons bedrijf is hiervoor BRL 100 gecertificeerd. Bovendien zijn al onze monteurs BRL 200 gecertificeerd, de voormalige F-gassen-certificering. Dit geeft u niet alleen de zekerheid dat wij vakkundig zijn, het is in veel gevallen ook vereist voor de verzekering. 

Airco inclusief montage

Airco op aparte groep

Koopt u bij ons de airco inclusief montage, dan installeren wij uw airco bij voorkeur op een aparte groep. Voor de installatie van uw airco zijn in veel gevallen wat aanpassingen nodig in uw meterkast. Ook deze aanpassingen voeren wij voor u uit volgens alle geldende normen

Gecertificeerd

BRL-certificering

  • Pelletkachel Airco Totaal Service is BRL 100 gecertificeerd. Ons registratienummer is K-0212133.