Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel korrels

Pelletkachel korrels bestellen doet u bij Pelletkachel Totaal Service

Is uw voorraad aan de korrels voor uw pellet kachel verstreken, en heeft u nieuwe korrels nodig van de hoogste kwaliteit? Kijk dan eens in het brede assortiment van specialist Pelletkachel Totaal Service! Pelletkachel Totaal Service is hét adres voor al uw benodigdheden voor de pelletkachel in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste advies geven voor alle benodigdheden voor uw pelletkachel en meer. Bekijkt u ons assortiment van pelletkachels en accessoires door hier te klikken. Wilt u meer weten over de pelletkachels en de houtkorrels van Pelletkachel Totaal Service, lees dan verder.

Bestel de beste pelletkachel korrels op de website van Pelletkachel Totaal Service

Wij hebben namelijk een breed assortiment aan de beste houtkorrels die u als brandstof kunt gebruiken voor uw pelletkachel. De houtkorrels zijn gemaakt van zaagsel en houafval. Dit samen mengsel is onder hoge druk samengeperst. Door het gebruik van hout pellets zorgt een pelletkachel voor minder uitstoot van CO2 dan een verwarming op aardgas. De meeste hout pellets die u in Nederland kunt bestellen, komen uit Nederland of West-Europa. Bij het verbranden van pellets komt fijnstof vrij. Maar door de hoge kwaliteit van de pelletkachels van Pelletkachel Totaal Service, weet u zeker dat deze overlast gering is en blijft. Belangrijk hierbij is dat u regelmatig onderhoud uit laat voeren aan uw pelletkachel.

Laat de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw pelletkachel uitvoeren door onze experts

Onze experts zullen met een jaarlijkse onderhoudsbeurt ervoor zorgen dat de levensduur van uw pelletkachel gemaximaliseerd wordt. Ook zorgt het voor een hogere kwaliteit van uw pellet kachel, en zult u er op de lange termijn veel kosten mee besparen. Wij raden het u wel sterk aan om een onderhoudsbeurt te vermijden in de wintermaanden. Dit is namelijk een periode waarin wij het erg druk hebben, en de wachttijden langs zijn. Wilt u meer weten over ons bedrijf, dan kunt u altijd onze website en onze Facebook pagina raadplegen.