RUIME KEUZE PELLETKACHELS

Verkoop, installatie & onderhoud van pelletkachels

Pelletkachel kopen? Pelletkachel Airco Totaal Service biedt ruime keuze voor elk budget van basic tot luxe uitvoeringen met allerlei technische snufjes. U kunt bij onze pelletkachel winkel terecht voor pelletkachels in alle stijlen, van klassiek en landelijk tot strak en modern, ook extra smalle of kleine pelletkachels en pelletkachels op cv. De pelletkachels zijn leverbaar in diverse materialen zoals staal, gietijzer, speksteen, keramiek en glas. 

Naar de webshop´╗┐

DE UITVOERING DIE BIJ U PAST

Pelletkachel kopen

Wilt u een pelletkachel kopen? Wij bieden pelletkachels in alle prijsklassen. Zo bieden wij zeer scherp geprijsde basic pelletkachels. Ook kunt u bij ons terecht voor luxere uitvoeringen met allerlei technische extra’s zoals

  • WiFi
  • zelfreinigend
  • Afstandsbediening
  • Stemgestuurd
  • Programmeerbaar (met app)
  • Pelletkachel op CV

Voor welke prijsklasse u ook kiest, u koopt bij ons altijd een kwalitatief hoogwaardige kachel.

Pelletkachel kopen

Levering uit voorraad, installatie op afspraak

VAN BEGIN TOT EIND

Complete installatie van uw pelletkachel

Pelletkachel Totaal Service verzorgt desgewenst ook de complete installatie van uw pelletkachel, inclusief de aanleg van uw rookafvoer en dak- en muurdoorvoeren. Onze technische mensen zijn ervaren in de bouw en installatie en voeren vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Bij aanleg van een rookkanaal door een plat dak, maken wij gebruik van de diensten van een professionele dakdekker.


Pelletkachel laten installeren

KOMT U ER NIET UIT?

Onderhoud van uw pelletkachel

Voor onderhoud van uw pelletkachel kunt u terecht bij Pelletkachel Airco Totaal Service. Bij te laat, slecht of geen onderhoud of schoonmaken kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met goed onderhoud en reinigen door professionele onderhoudsmonteurs zorgen wij voor een aanzienlijk langere levensduur van uw pelletkachel. Het voorkomt storingen en zelfs brandgevaar.


Meer over onderhoud

STOOK VERANTWOORD

Kies de juiste pellets voor uw pelletkachel

Met uw nieuwe pelletkachel geniet u van comfortabele en betaalbare warmte. Wij adviseren u wel om goed na te denken over het soort houtpellets dat u gebruikt. Want niet alle pellets zijn geschikt voor gebruik in elke kachel. Veel pelletkachels zijn ontwikkeld voor het gebruik van naaldhoutpellets. Andere soorten pellets kunnen bijvoorbeeld een te hoge verbrandingstemperatuur of te hoge zuurgraad hebben, wat het binnenwerk van uw pelletketel aantast. 

KOMT U ER NIET UIT?

MEER INFORMATIE OVER GEBRUIK VAN DE JUISTE PELLETS

Wilt u hierover meer informatie? Kijk in de gebruikershandleiding of garantievoorwaarden of neem contact op met Pelletkachel Airco Totaal Service, wij helpen u graag verder. 


Meer over de juiste houtpellets