Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pellethaard Drachten

Pellethaard Drachten kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Pellethaard DrachtenAls u op zoek bent naar een pellethaard in Drachten, dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Pelletkachel Totaal Service verkoopt diverse soorten pelletkachels van verschillende merken. Wij bieden u een uitgebreid assortiment. In onze webshop vindt u een gedeelte van ons assortiment, maar lang niet alles. Als u interesse heeft in een pelletkachel, kunt u het beste langskomen in onze showroom. Hier staan meer dan 65 modellen brandend opgesteld. 

In onze showroom kunnen onze medewerkers u adviseren over de juiste pelletkachel voor uw situatie. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring als het gaat om pelletkachels en warmtepompen. Het assortiment van Pelletkachel Totaal Service bestaat uit pelletkachels, pelletketels, pelletkachels op CV, warmtepompen en zonneboilers. Natuurlijk kunt u bij ons ook alle onderdelen, materialen en accessoires kopen die u nodig heeft bij het gebruik van een pelletkachel. 

Laat uw pelletkachel onderhouden bij Pelletkachel Totaal Service 

Een pelletkachel wordt gestookt ook houtpellets. Deze houtpellets kunt u ook bestellen bij Pelletkachel Totaal Service. De houtpellets worden bewaard in een reservoir dat in de pelletkachel zit. Vanuit het reservoir worden de houtpellets naar het branderbakje vervoer. Hier worden ze uiteindelijk verbrand. Om uw pelletkachel veilig te kunnen blijven branden is het belangrijk dat u minstens één keer per jaar de pelletkachel laat onderhouden. Dit kunt u ook door Pelletkachel Totaal Service laten doen. 

Onze medewerker demonteert uw pelletkachel volledig, waarna de binnenzijde grondig gereinigd kan worden. De meeste pelletkachels geven aan wanneer het weer tijd is voor onderhoud. Dagelijks en wekelijks onderhoud van de pelletkachel kunt u zelf bijhouden. Denk hieraan het schoon houden van het raampje en het legen en schoonmaken van de aslade. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen.