A1 KWALITEIT pellets

Houtpellets kopen? U kunt bij ons terecht voor EN+ A1 kwaliteit pellets van naaldhout

Houtellets kopen? U kunt bij Pelletkachel Airco Totaal Service terecht voor de de beste kwaliteit 100% naaldhout pellets voor uw kachel of ketel. Al onze pellets zijn van Nederlandse merken en EN+ A1 kwaliteit. 

Ik wil houtpellets kopen´╗┐

Topkwaliteit pellets

Onze merken houtpellets

Pelletkachel Totaal Service verkoopt drie Nederlandse merken EN+ A1 naaldhoutpellets:

Afhalen of bezorgen

Pellets kopen: afhalen of bezorgen

Woont u in de provincie Groningen en wilt u pellets kopen in de buurt? U kunt de pallets afhalen bij onze vestiging in Winschoten. Ook is het mogelijk om uw pellets op elke gewenste locatie laten bezorgen. Wilt u uw bestelling houtpellets laten bezorgen, dan brengen wij daarvoor wel bezorgkosten in rekening. Hoe groter uw bestelling, hoe lager de bezorgkosten per pallet. 


Pellets bestellen

DUURZAAM EN VOORDELIG

Stoken op pellets is CO2-neutraal

Bij het verbranden van hout komt exact evenveel CO2 vrij als de boom tijdens het groeien heeft opgenomen. En ook exact evenveel als de boom bij natuurlijke verrotting zou afgegeven. Daarmee is stoken op houtpellets dus CO2-neutraal. Bovendien is de nieuwe generatie pelletkachels voorzien van onder meer sensortechnologie en filtersystemen voor optimale verbranding en minimale fijnstofuitstoot. Wilt u duurzaam verwarmen?  Denk dan eens aan houtpellets 

STOOK VERANTWOORD

Niet alle pellets zijn geschikt voor elke kachel of ketel

Veel pelletkachels en pelletketels zijn geschikt voor het stoken van pellets die zijn gemaakt van naaldhout. Niet alle pellets die u kunt kopen, zijn echter naaldhoutpellets. Zo zijn er ook pellets van bijvoorbeeld hardhout en zelfs koffiedik verkrijgbaar. Deze pellets kunnen een aanzienlijk hogere verbrandingstemperatuur of zuurgraad hebben, waardoor ze uw pelletkachel of pelletketel ernstig kunnen beschadigen. 

 gebruikershandleiding of garantievoorwaarden 

Garantievoorwaarden

Wilt u weten welke soorten pellets geschikt zijn voor uw pelletkachel of pelletketel? U leest het in de gebruikershandleiding of garantievoorwaarden van uw toestel of neem contact op met uw leverancier. Alle pelletkachels van Pelletkachel Totaal Service zijn geschikt voor het stoken van EN+ A1 kwaliteit pellets van naaldhout. 

Meer informatie over gebruik van de juiste pellets

Wilt u hierover meer informatie? Kijk in de gebruikershandleiding of garantievoorwaarden of neem contact op met Pelletkachel Airco Totaal Service, wij helpen u graag verder. 

Het verschil tussen pellets en pallets

Veel mensen verwarren pellets vaak met pallets. Pellets zijn geperste korrels. Pallets zijn plateaus van hout of kunststof waarop goederen kunnen worden opgeslagen en vervoerd. Onze pelletkorrels zijn verpakt in zakken. Het aantal zakken per pallet verschilt per merk pellets. U kunt bij ons pellets kopen per zak of per pallet.