duurzaam en aanzienlijk voordeliger dan verwarmen met gas

Verkoop en onderhoud pelletketels

Wilt u CO2-neutraal en economisch voordelig uw volledige woning of pand verwarmen? Denk dan eens aan een pelletketel voor uw centrale verwarming. Centrale verwarming met een pellet CV ketel is aanzienlijk voordeliger dan stoken op gas.

Ik wil een pelletketel kopen

CO2-NEUTRAAL

Stoken op pellets is CO2-neutraal

Bij het verbranden komt exact evenveel CO2 vrij als de boom tijdens het groeien heeft opgenomen. En ook exact evenveel als de boom bij natuurlijke verrotting zou afgegeven. Daarmee is stoken op houtpellets dus CO2-neutraal. Bovendien is de nieuwe generatie pelletketels voorzien van onder meer sensortechnologie en filtersystemen voor optimale verbranding en minimale fijnstofuitstoot.

STOOK VERANTWOORD

Kies de juiste pellets voor uw pelletketel

Kiest u voor verwarmen met een cv ketel op pellets, dan adviseren wij u wel om te kiezen voor het gebruik van de juiste houtpellets. Veel pelletketels zijn ontwikkeld voor het stoken van pellets die zijn gemaakt van naaldhout. Andere soorten pellets kunnen bijvoorbeeld een te hoge verbrandingstemperatuur of te hoge zuurgraad hebben, wat het binnenwerk van uw pelletketel aantast. 


Lees meer over de juiste houtpellets