Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel reinigen Winschoten

Pelletkachel reinigen Winschoten laten verzorgen door Pelletkachel Totaal Service

Gebruikt u uw pelletkachel al een langere tijd, maar heeft u nog geen onderhoudsbeurt laten verzorgen aan uw pelletkachel? Dan is het verstandig om uw pelletkachel te laten reinigen, om de levensduur te verlengen en de kwaliteit te waarborgen. De specialisten van Pelletkachel Totaal Service komen al te graag bij u langs om uw pelletkachel in Winschoten te reinigen. Wij zijn uw aanspreekpunt voor algemeen advies over de pelletkachel, en ook voor onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Onze pelletkachel totaal service bestaat uit jaarlijkse onderhoud aan uw pelletkachel. Ook verkopen bij pelletkachels, en onderhoud en accessoires voor pelletkachels. U vindt het allemaal op onze website. Zo kunt u onze webshop bekijken door hier te klikken. Wilt u meer weten over onze totaal service aan uw pelletkachel? Lees dan verder, of kijk eens op deze pagina.

Laat de pelletkachel in Winschoten reinigen door de experts van Pelletkachel Totaal Service

Onze pelletkachel totaal service bestaat uit onder andere de volgende werkzaamheden bij een onderhoudsbeurt:

Wij raden het u sterk aan om op tijd contact met ons op te nemen voor een onderhoudsbeurt aan uw pelletkachel. In de wintermaanden zijn wij namelijk erg druk. Dan kan het lang duren voordat wij u verder kunnen helpen met het reinigen van uw pelletkachel. Denkt u hierbij aan een periode van drie tot vier weken. U kunt ons eenvoudig contacteren via de contact pagina. Voor meer over ons kunt u ook eens onze Facebook pagina raadplegen.