Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud Veendam

Pelletkachel onderhoud Veendam door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoud VeendamBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het onderhoud van uw pelletkachel in Veendam? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Pelletkachel Totaal Service is uw aanspreekpunt als het gaat om algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Wij bieden u onder andere jaarlijks onderhoud. Dat betekent dat wij jaarlijks langskomen om uw pelletkachel volledig te reinigen. Hierbij zal onze monteur de gehele pelletkachel demonteren waarbij de volledige binnenzijde wordt gereinigd. Het is belangrijk dat u regelmatig onderhoud aan uw pelletkachel in Veendam laat uitvoeren. Dit om gevaarlijke situaties te voorkomen. De meeste pelletkachels geven aan wanneer het tijd is voor jaarlijks onderhoud. Wacht dus niet tot dat de pelletkachel slechter gaat branden, maar laat onderhoud tijdig uitvoeren. Wees er vroeg bij zodat u zeker weet dat u nog op tijd geholpen kunt worden. 

Pelletkachel kopen bij Pelletkachel Totaal Service

Pelletkachel Totaal Service biedt u ook een uitgebreid assortiment aan pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Wilt u een pelletkachel kopen voor uw woning in Veendam? Neem dan een kijkje in onze webshop. Hier vindt u uiteraard ook alle onderdelen, materialen en accessoires die u nodig heeft wanneer u een pelletkachel gaat kopen of heeft gekocht voor uw woning in Veendam. Diverse merken pelletkachels leveren wij uit onze eigen voorraad. Hierbij moet u denken aan merken als Edilkamin, Thermorossi, Janus, Ravelli, Duroflame en nog veel meer. Ook voor de houtpellets kunt u bij Pelletkachel Totaal Service terecht. De houtpellets zijn uit onze voorraad leverbaar en scherp geprijsd. Bij Pelletkachel Totaal Service kunt u altijd een eerlijk advies over de juiste pelletkachel en installatie voor uw situatie verwachten. 

Pelletkachel in Veendam laten installeren door onze monteurs 

Wanneer u een pelletkachel gaat kopen voor uw woning in Veendam wilt u natuurlijk ook dat deze goed geplaatst en geïnstalleerd wordt. Door Pelletkachel Totaal Service kunt u uw nieuwe pelletkachel laten plaatsen en installeren. Van te voren informeren wij graag naar uw woonsituatie. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van welk soort en merk pelletkachel geschikt zou zijn voor uw situatie. Daarna geven wij u een eerlijk advies. Wanneer u besloten heeft welke pelletkachel u gaat kiezen, komen wij deze graag bij u thuis in Veendam installeren en onderhouden. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. Soms komt het wel eens voor dat een pelletkachel een storing heeft. Wij komen deze graag voor u verhelpen en zijn daarom zo snel mogelijk bij u. 

Uitstekende pelletkachel service in Veendam 

Een pelletkachel van Pelletkachel Totaal Service biedt u diverse voordelen. Met een pelletkachel kunt u bijvoorbeeld besparen op uw stookkosten. Daarnaast heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement van 90% of hoger en is een pelletkachel zeer gebruiksvriendelijk. Ook zijn houtpellets een CO2 neutrale brandstof en hebben ze een zeer schone en efficiënte verbranding. Hierdoor blijft er weinig as achter. Met een pelletkachel op CV is het zelfs mogelijk om uw hele woning te verwarmen. Laat het onderhoud aan uw pelletkachel in Veendam door Pelletkachel Totaal Service uitvoeren. Dagelijks en wekelijks onderhoud kunt u uiteraard goed zelf doen. Hierbij moet u denken aan het schoonmaken van de ruit en het legen en schoonmaken van de aslade. Tijdens het jaarlijkse onderhoud worden ook diverse onderdelen nagekeken en de afstelling van de pelletkachel wordt gecontroleerd. 

Neem contact met ons op 

Heeft u interesse in een pelletkachel, pelletketel of pelletkachel onderhoud in Veendam en heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan weten! Ook als u andere vragen heeft of meer informatie wilt mag u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons contact formulier in te vullen, maar natuurlijk mag u ook altijd even bellen. Wij helpen u graag verder.