Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud Leeuwarden

Pelletkachel onderhoud Leeuwarden door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoud LeeuwardenBent u op zoek naar iemand die onderhoud kan uitvoeren aan uw pelletkachel in Leeuwarden? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Wij verzorgen graag onderhoud aan uw pelletkachel in Leeuwarden. Het laten uitvoeren van onderhoud is ontzettend belangrijk. Als u te lang wacht en te laat, slecht of geen onderhoud aan uw pelletkachel in Leeuwarden laat uitvoeren, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. De meeste pelletkachels geven aan wanneer het tijd is voor jaarlijks onderhoud. Onderhoud aan uw pelletkachel in Leeuwarden is absoluut noodzakelijk. Vuur in uw woning moet ten alle tijden uiterst serieus genomen worden. Wacht dus niet met het uitvoeren van onderhoud tot uw kachel slechter gaat branden. Pelletkachel Totaal Service biedt naast het jaarlijks onderhoud ook algemeen advies, algemeen onderhoud en hulp bij storingen aan uw pelletkachel. Dit voeren wij zo snel mogelijk uit.

Wij bieden uw uitstekende service voor uw pelletkachel in Leeuwarden 

Jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel betekent dat de kachel zal worden gedemonteerd waarna de gehele binnenzijde wordt gereinigd. Het verschilt sterk per type pelletkachel hoe groot de tijdsperiode is tussen de schoonmaakbeurten. Om veilig gebruik te kunnen maken van uw pelletkachel is het belangrijk dat u minimaal één keer per jaar onderhoud laat uitvoeren. Dagelijks en wekelijks onderhoud kunt u uiteraard goed zelf doen. Hierbij moet u denken aan het schoonmaken van het ruitje en het legen en schoonmaken van de aslade. Het is raadzaam om het onderhoud in de zomer te laten uitvoeren. In de winter heeft de installateur namelijk minder tijd om uw pelletkachel te reinigen. Als u er vroeg bij bent kunt u voorkomen dat u drie tot vier weken moet wachten. Laat het ons weten wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren door Pelletkachel Totaal Service. 

Een goede pelletkachel kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel Totaal Service biedt u onder andere jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel in Leeuwarden. Daarnaast leveren wij ook pelletkachels, pelletketels, pelletkachels op CV, warmtepompen en zonneboilers. Onze producten worden direct uit onze voorraad geleverd, dus dat betekent een snelle levering van uw pelletkachel in Leeuwarden. Pelletkachel Totaal Service levert diverse merken. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Thermorossi, Janus, Ravelli, Duroflame en nog veel meer. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Daarnaast kunt u van ons altijd een eerlijk advies over juiste pelletkachel en installatie voor uw situatie verwachten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle materialen, onderdelen en accessoires voor uw pelletkachel in Leeuwarden. Neem een kijkje in onze webshop voor onze producten. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Laat het ons weten. 

Pelletkachel laten installeren door Pelletkachel Totaal Service 

Naast het leveren van pelletkachels kunt u uw gekochte pelletkachel ook door Pelletkachel Totaal Service laten installeren. Het is belangrijke dat u uw pelletkachel door een erkende installateur laat installeren. Zo weet u zeker dat u de kachel veilig in uw woning kunt laten branden. Voordat wij u een pelletkachel verkopen, onderzoeken wij altijd uw situatie. Daarop baseren wij ons advies voor het soort en merk pelletkachel en de installatie hiervan. Daarnaast zijn er belangrijke regels waar u zich aan moet houden bij het plaatsen van een pelletkachel. Wij vertellen u hier graag meer over. Daarnaast zijn er zeker ook voordelen aan het kopen van een pelletkachel voor uw woning in Leeuwarden. Zo kunt u besparen op uw stookkosten en is een pelletkachel zeer gebruiksvriendelijk. Ook heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement en zijn de houtpellets een CO2 neutrale brandstof. 

Neem contact met ons op!

Pelletkachel Totaal Service verzorgt graag het onderhoud van uw pelletkachel. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u een pelletkachel wilt kopen en laten installeren in uw woning in Leeuwarden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.