Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud Heerenveen

Pelletkachel onderhoud Heerenveen door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoud HeerenveenBent u op zoek naar iemand die pelletkachel onderhoud kan uitvoeren in Heerenveen? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Wij zijn het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Onze medewerkers doen hun best om zo snel en accuraat mogelijk uw onderhoud uit te voeren. Ook zijn wij goed bereikbaar bij storingen. Ook voor service en het laten installeren van uw pelletkachel in Heerenveen kunt u bij ons terecht. 

Naast het uitvoeren van onderhoud in Heerenveen, leveren wij ook pelletkachels. Neem een kijkje in onze webshop voor onze pelletkachels, pelletketels, pelletkachels op CV, warmtepompen en zonnneboilers. Daarnaast vindt u hier ook pelletkachel onderdelen, accessoires en installatie materialen voor uw pelletkachel in Heerenveen. Bij Pelletkachel Totaal Service kunt u mooie producten kopen in de buurt van Heerenveen. Onze diverse merken leveren wij uit onze eigen voorraad. 

Pelletkachel Totaal Service in Heerenveen 

Heeft uw pelletkachel een storing? Dan komen wij van Pelletkachel Totaal Service deze graag voor u in Heerenveen oplossen. Ook voor andere problemen met uw pelletkachel staan wij voor u klaar. Zo kunnen wij ook o.a. het jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel in Heerenveen uitvoeren. Het is belangrijk dat u dit op tijd laat uitvoeren om gevaarlijke situaties te voorkomen. Onderhoud aan uw pelletkachel is absoluut noodzakelijk, wacht er daarom niet mee totdat uw kachel slechter gaat branden. Het uitvoeren dan dagelijks en wekelijks onderhoud kunt uiteraard zelf doen. Hieronder verstaan wij het schoonmaken van het ruitje en het legen en schoonmaken van de aslade. Hiervoor kunt u verschillende pelletkachel accessoires en onderdelen kopen in onze webshop waarmee u uw kachel in Heerenveen goed kunt onderhouden. Zo verkopen wij handige as-stofzuigers. Deze zijn speciaal ontwikkeld om het fijne stof uit een pelletkachel schoon te kunnen maken.

Pelletkachel laten installeren in Heerenveen 

Nadat u bij Pelletkachel Totaal Service een mooie en geschikte kachel heeft kunnen kopen voor bij u thuis in Heerenveen, kunt u deze ook door ons laten installeren. U kunt uw pelletkachel in Heerenveen op twee manieren laten installeren. Dit kan namelijk een ingebouwde pelletkachel zijn of een vrijstaande pelletkachel. Bij een bestaand rookkanaal wordt de vrijstaande pelletkachel doormiddel van een pijp met het rookkanaal verbonden. Een ingebouwde pelletkachel kan direct in een bestaande haard worden geplaatst. De installatie van de tweede optie is vaak voordeliger omdat er geen extra afvoerbuis naar het rookkanaal aangelegd hoeft te worden. Nadat u uw pelletkachel heeft laten installeren, kunt u genieten van de vele voordelen van zo’n kachel. Zo kunt u met een pelletkachel enorm besparen op uw stookkosten aangezien het een zeer hoog rendement heeft. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk en laten de houtpellets dankzij een schone en efficiënte verbranding weinig as achter. 

Onderdelen kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

U heeft een kachel kunnen kopen bij Pelletkachel Totaal Service, nu moet er een onderdeel vervangen worden in uw kachel in Heerenveen. Ook dat kunnen wij voor u regelen. Deze onderdelen kunt u bij ons bestellen, waarna wij deze voor u kunnen plaatsen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten onderdelen van verschillende merken. Ook de afstandsbedieningen vallen onder de pelletkachel onderdelen. Deze kunt u uiteraard zelf gemakkelijk gebruiken. Van deze afstandsbedieningen hebben wij ook een universeel product, deze kunt u gebruiken bij verschillende pelletkachels. Ideaal om vanaf de bank uw pelletkachel gemakkelijk te kunnen bedienen. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel en kunt u het niet vinden in onze webshop? Vraag ons dan gerust. Dan bespreken wij met u de mogelijkheden. Wij regelen graag iets zodat wij u het product kunnen leveren waar u naar op zoek bent. 

Neem contact met ons op!

Pelletkachel Totaal Service heeft meer dan tien jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij altijd zorgen voor een eerlijk advies over de juiste pelletkachel en installatie voor uw situatie. Heeft u interesse in onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen of meer informatie mag u ook altijd even bellen of mailen. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 17:00. We horen graag van u!

Neem contact met ons op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.