Sinds 2010

rUIMTE KEUZES PELLETKACHELS

Uw specialist in koelen en verwarmen is Pelletkachel Airco Totaal Service

Pelletkachel Airco Totaal Service: al sinds 2010 uw specialist in koelen en verwarmen. Wij zijn Rense en Kelly Nanninga, ondernemers achter Pelletkachel Airco Totaal Service. Met persoonlijke betrokkenheid, goede service en prettige contacten helpen wij u graag verder. De lijnen zijn kort. Als u belt, krijgt u direct één van onze eigen medewerkers aan de lijn. Wij zijn u graag persoonlijk van dienst. 

DE UITVOERING DIE BIJ U PAST

De diensten van Pelletkachel Airco Totaal Service

  • Verkoop, installatie en onderhoud van pelletkachels
  • Verkoop en installatie van split airco’s
  • Verkoop en onderhoud van pelletketels
  • Verkoop van diverse merken houtpellets

DUURZAAM EN VOORDELIG

Specialist in voordelig en duurzaam verwarmen en koelen sinds 2010

U kunt bij ons al vele jaren terecht voor duurzaam en voordelig verwarmen en koelen. Al heel wat tevreden klanten gingen u voor bij de aanschaf, installatie en onderhoud van airco’s, pelletkachels en pelletketels. Ook kiezen vele trouwe klanten bij de aanschaf van hun pellets voor Pelletkachel Airco Totaal Service.

Bent u op zoek naar een pelletkachel of airco? of een onderhoudsspecialist?

Wij staan voor u klaar! Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

KENNIS EN ERVARING

Kundig en ervaren in bouw

Onze roots liggen in de bouw. Deze bouwkundige kennis komt ons  nu nog altijd goed van pas bij het plaatsen en installeren van kachels en airco’s, bijvoorbeeld bij de aanleg van rookgaskanalen en het plaatsen van split units. Ook werkte Rense geruime tijd als fabrieksmonteur van pelletkachels, waarbij hij kennis en ervaring opdeed in de montagetechniek, installatietechniek en elektrotechniek. Dankzij deze kennis en ervaring plus de beschikking over compleet uitgeruste servicewagens zorgt ervoor dat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren.