Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Ravelli pelletkachel

Ravelli pelletkachel van hoge kwaliteit kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Ravelli pelletkachelAls u op zoek bent naar een pelletkachel van Ravelli, dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Wij verkopen diverse soorten pelletkachels van vele verschillende merken. Ravelli is een Italiaans merk voor pelletkachels. Alle kachels van Ravelli worden in Italië gebouwd. Ze staan bekend als zeer betrouwbare kachels met een prachtig design. De pelletkachels van Ravelli zijn gecertificeerd volgens alle strenge Europese normen. De kachels hebben een luxe uitstraling en gaat jaren mee. 

Pelletkachel Totaal Service verkoopt pelletkachels van diverse merken als Edilkamin, Duroflame, Artel, Qlima en nog veel meer. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en wamtepompen. In onze showroom hebben we meer dan 65 verschillende pelletkachels opgesteld. Hier kunt u van ons een eerlijk advies over de juiste pelletkachel voor uw situatie verwachten. Wij leveren uit onze brede voorraad, dus wij kunnen uw pelletkachel gegarandeerd snel leveren. 

Uw pelletkachel laten onderhouden bij Pelletkachel Totaal Service 

De pelletkachels van Ravelli zijn uitgebreid onderzocht en getest. Hierdoor weet u zeker dat u een goed product in huis krijgt. Deze kachels zijn van hoogstaande kwaliteit met een hoog rendement tot wel 93%. Dat betekent dat er maar 7% as over blijft van de pellets die u gebruikt. Zo bespaart u dus mooi op uw stookkosten. Daarnaast zijn de pellets een CO2 neutrale brandstof en dus is een pelletkachel een duurzame oplossing. Pelletkachels zijn zeer gebruiksvriendelijk en het is mogelijk om uw hele woning ermee te verwarmen. 

Regelmatig onderhoud is van essentieel belang als u lang van uw pelletkachel wilt genieten. Daarnaast is een schone pelletkachel een stuk veiliger. Pelletkachel Totaal Service kan dit onderhoud voor u verzorgen. Het is belangrijk dat u minstens één keer per jaar uw pelletkachel laat reinigen. De binnenzijde wordt hierbij grondig schoongemaakt. Heeft u vragen, neem dan gerust eens contact met ons op.