Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Ter Apel

Pelletkachel Ter Apel van Pelletkachel Totaal Service

Pelletkachel Ter ApelBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Ter Apel? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Pelletkachel Totaal Service levert diverse soorten en merken pelletkachels. Denk aan standaard pelletkachels, pelletkachels op CV en pelletketels. Daarnaast leveren wij ook warmtepompen en zonneboilers. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle pelletkachel accessoires, onderdelen en installatie materialen. Ook de houtpellets verzorgen wij graag voor u. Bekijk onze webshop voor ons volledige aanbod, hier vindt u diverse merken pelletkachels. Denk aan merken als Edilkamin, Duroflame, MCZ, Janus en nog veel meer.

Pelletkachel kopen voor uw woning in Ter Apel

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Als u een pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Ter Apel, kan het lastig zijn om te bepalen welke kachel geschikt is. Daarom staan de medewerkers van Pelletkachel Totaal Service voor u klaar. Wij informeren u graag over onze diverse pelletkachels en voorzien u van eerlijk advies. Onze medewerkers kijken naar de situatie bij u thuis en helpen u zo met een geschikte pelletkachel.

Uw nieuwe pelletkachel juist laten installeren in Ter Apel

Wanneer u een nieuwe pelletkachel voor uw woning in Ter Apel gaat kopen, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. Onze monteur komt graag bij u langs in Ter Apel zodat u uw pelletkachel juist kunt laten installeren. Ook als u een pelletketel wilt kopen voor uw woning in Ter Apel kunt u bij ons terecht. Wij houden graag de gehele installatie in eigen beheer. Daarom verzorgen we ook het jaarlijks onderhoud van uw pelletkachel en zijn we bereikbaar om eventuele storingen te verhelpen. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft.

Laat uw pelletkachel regelmatig onderhouden

Het is belangrijk dat uw pelletkachel regelmatig wordt onderhouden. Daarom verzorgt Pelletkachel Totaal Service jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel in Ter Apel. Hierbij wordt de gehele kachel gedemonteerd zodat we de binnenzijde goed kunnen reinigen. Om veilig gebruik te kunnen maken van uw pelletkachel dient u dit minimaal één keer per jaar uit te voeren. Bij te laat, slecht of geen onderhoud kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het onderhouden van een pelletkachel is dus absoluut noodzakelijk. Wij verzorgen graag dit onderhoud voor uw pelletkachel in Ter Apel.

Altijd eerlijk advies bij Pelletkachel Totaal Service

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Van ons mag u altijd eerlijk advies verwachten over de juiste pelletkachel en installatie voor uw situatie. Diverse merken pelletkachels leveren wij uit onze eigen voorraad. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!