Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Te Koop

Pelletkachel Totaal Service heeft pelletkachels te koop

Opzoek naar mooie en goede kwaliteit Pelletkachels? Neem dan eens een kijkje bij Pelletkachel Totaal Service! Wij hebben de pelletkachel om uw woonkamer warm en gezellig te maken te koop staan voor een goede prijs. Heeft u toch liever een pelletkachel met kanalisatie? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service ook aan het goede adres. Kanalisatie houdt in dat uw hele huis verwarmd wordt doormiddel van buizen die verspreid worden door uw hele huis. De warme lucht dat geproduceerd wordt door de pelletkachel gaat dan door de ‘kanalen’ en zo wordt de heerlijke warmte verspreid door uw hele huis. En dit allemaal met maar één pelletkachel. Pelletkachel Totaal Service levert zijn kachels en onderdelen van kachels naar Friesland, Groningen en Drenthe. Ook repareren en installeren wij uw pelletkachel wanneer dat nodig is. Een pelletkachel brandt op pellets (houtkorrels) die je om de zoveel tijd in het reservoir moet doen.

Ons ruime assortiment pelletkachels

Het is belangrijk dat u een rookkanaal heeft zodat de rookgassen afgevoerd kunnen worden! Het hebben van een pelletkachel is niet alleen voor uw eigen plezier, maar ook voor het plezier van het milieu. Pelletkachels stoten namelijk minder CO2 uit en ze zijn zuiniger met energie. Bij pelletkachels wordt zo’n 85% van de energie nuttig gebruikt. Bij een open haard is dat maar 10%, en bij een houtkachel 60-80%. Het investeren in een pelletkachel is dus heel voordelig en duurzaam. Door deze duurzame verwarming aan te schaffen kunt u jaarlijks 40 tot 60% besparen op uw gasrekening!

Pelletkachel Totaal service levert niet alleen pelletkachels, maar ook airco’s en waterpompen. Dus als u daar interesse op heeft kunt u ook eens bij ons een kijkje komen nemen! Op onze website kunt u het ruime assortiment pelletkachels bekijken. Als u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u via hier contact met ons opnemen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!