Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel service Leeuwarden

Pelletkachel service Leeuwarden bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoud LeeuwardenPelletkachel Totaal Service levert pelletkachels en service in Groningen, Drenthe en Friesland. Voor onderdelen van pelletkachels en service en reparatie aan pelletkachels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het aanspreekpunt voor algemeen advies, service en storingen aan uw pelletkachel. Jaarlijks onderhoud is bij ons standaard. Hierbij demonteren we de gehele palletkachel en wordt de binnenzijde volledig gereinigd. Het onderhoud is noodzakelijk, omdat het belangrijk is om gevaarlijke situaties te voorkomen. Dus zorg ervoor dat u nooit te laat bent met de service aan de pelletkachel in Leeuwarden!

Pelletkachel Totaal Service verkoopt naast pelletkachels ook airco’s. Ideaal om in de warme zomermaanden uw huis heerlijk koel te houden. Zo hebben we single split airco’s, multi split airco’s en mobiele airco’s. Ook verkopen we materialen, onderdelen en accessoires voor pelletkachels. Wij blijven continue bij met de ontwikkelingen, zo zorgen wij ervoor dat we altijd producten van uitstekende kwaliteit verkopen. Wij kunnen u diverse merken en modellen aanbieden. 

Duurzame oplossing 

Wilt u uw huis warm houden op een duurzame manier, dan is een pelletkachel een goede keuze. Een pelletkachel gebruikt zo’n 85% van de energie. Dit is een groot verschil met andere kachels. Ook is een pelletkachel een goedkopere oplossing, het scheelt zo’n 40% tot 60% op uw gasrekening. De kachel wordt verwarmt door de verbranding van houtpellets. Deze houtpellets geven minder uitstoot van CO2 dan verwarming met aardgas doet. Wel komt er bij het verbranden van houtpellets fijnstof vrij. Wij zorgen ervoor dat de kachel goed geïnstalleerd wordt, zodat de verspreiding van fijnstof gering blijft.

U kunt ook altijd bij Pelletkachel Totaal Service komen voor algemeen advies. Heeft u vragen over de service van uw pelletkachel in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Wij onderhouden met plezier uw pelletkachel, zodat u weer kunt genieten van de warmte.