Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel reinigen

Pelletkachel reinigen laat u doen door Pelletkachel Totaal Service

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die de reiniging van uw pelletkachel kan realiseren? Dan bent u bij specialist Pelletkachel totaal Service aan het juiste adres. Pelletkachel Totaal Service is namelijk al jarenlang een expert op het gebied van pelletkachels. Bij ons vindt u een breed aanbod van de beste pelletkachels, en accessoires voor de pelletkachel. Ook verkopen wij airconditioning op onze website, en bieden wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan voor uw pelletkachel. Hoe erg de service beurt aan uw pelletkachel nodig is, is afhankelijk van hoe vaak u de pelletkachel gebruikt. Het heeft wel veel voordelen om een jaarlijkse reinigingsbeurt te laten uitvoeren aan uw pelletkachel. Wilt u meer weten over het reinigen van een pelletkachel, dan kunt u hieronder verder lezen.

Laat de pelletkachel volledig reinigen door de jaarlijkse onderhoudsbeurt van Pelletkachel Totaal Service

 

Het is sterk aangeraden om uw pelletkachel eens in de jaar volledig te laten reinigen en controleren op de werking van diverse onderdelen. Dit zorgt er namelijk voor dat de levensduur van uw pelletkachel gemaximaliseerd wordt en blijft. Ook zal de kwaliteit van de pelletkachel zo goed zijn als toen u het voor het eerst had aangeschaft. Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgen wij onder andere ervoor dat de binnenzijde van de pelletkachel rond de elektronica en ventilatoren schoon gezogen wordt. Ook de rookgas ventilator wordt schoongemaakt, en de rookgas gangen worden gereinigd. U kunt alles vinden over de jaarlijkse onderhoudsbeurt op deze pagina.

Wij raden het u sterk aan om de jaarlijkse onderhoudsbeurt te vermijden in de wintermaanden. Dit is namelijk de periode waarin wij het erg druk hebben. De wachttijden kunnen dan oplopen tot wel drie tot vier weken. Denk daarom op tijd aan de onderhoudsbeurt, en laat dit al voor de wintermaanden uitvoeren. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.