Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel problemen

Pelletkachel problemen laten oplossen door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel problemenHeeft u problemen met uw pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Wij zijn er voor al het onderhoud, de service en problemen bij uw pelletkachel. Bij ons kunt u terecht voor pelletkachels, pelletkachels op CV en pelletketels. Daarnaast leveren wij ook warmtepompen en zonneboilers. Naast het uitvoeren van onderhoud kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop. Daar vindt u ook accessoires, onderdelen en installatie materialen. Ook de houtpellets kunnen wij vanuit onze voorraad bij u thuis bezorgen. 

Pelletkachel Totaal Service is het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Wij doen ons uiterste best om zo snel en accuraat mogelijk uw onderhoud uit te voeren en bereikbaar te zijn bij storingen. Wij bieden o.a. jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel. Dit betekent dat wij uw pelletkachel volledig demonteren waarna we het van de binnenzijde compleet zullen reinigen. Ook voor problemen met uw pelletkachel kunt u bij ons terecht. 

Laat uw pelletkachel op tijd onderhouden

Het is belangrijk dat u minstens één keer per jaar uw pelletkachel laat onderhouden. Per model verschilt het hoe vaak dit nodig is. Het is verstandig om die niet uit te stellen totdat de kachel slechter gaat branden. Om zeker te weten dat u uw pelletkachel veilig kunt branden, moet u het op tijd laten onderhouden. Pelletkachel Totaal Service kan dit onderhoud voor u uitvoeren. Ook voor storingen en problemen kunt u bij Pelletkachel Totaal Service terecht. Wij lossen uw probleem zo snel mogelijk op. 

Onderhoud aan een pelletkachel is absoluut noodzakelijk. Bij te laat, slecht of geen onderhoud kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Wacht daarom niet met onderhoud en neem direct contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.