Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel overlast buren

Pelletkachel overlast buren niet bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel overlast burenBent u bang dat uw pelletkachel overlast gaat geven aan uw buren? Dan zit u bij Pelletkachel Totaal Service helemaal goed. Een pelletkachel kan overlast geven aan de buren, maar niet als hij juist geïnstalleerd wordt. Pelletkachel Totaal Service is het adres voor advies, levering en onderhoud van pelletkachels. Wij verzorgen jaarlijks voor u het onderhoud van uw pelletkachel, zo blijf hij goed schoon en kunt u de kachel veilig branden. 

Het is belangrijk dat u minimaal één keer per jaar uw pelletkachel goed laat onderhouden. Dit kunt u laten doen bij Pelletkachel Totaal Service. Onze medewerker komt bij u langs en zal de pelletkachel geheel vanuit de binnenkant reinigen. Hiervoor wordt de pelletkachel volledig gedemonteerd. Zo weet u zeker dat u veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Het onderhoud is dus absoluut noodzakelijk om onveilige situaties te voorkomen. Wacht dus niet met het uitvoeren van onderhoud. 

Pelletkachels van uitstekende kwaliteit 

Naast het uitvoeren van onderhoud aan pelletkachels, leveren wij ook pelletkachels. Ook kunt u bij ons terecht voor pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment aan diverse soorten en merken pelletkachels. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Duroflame, Janus, Thermorossi, Ravelli en nog veel meer. In ons aanbod vindt u ook materialen, accessoires en onderdelen. Zo zijn onze accessoires bijvoorbeeld handig voor het onderhoud dat u thuis kunt uitvoeren aan uw pelletkachel. 

De pellets heeft u natuurlijk ook nodig voor uw pelletkachel. Deze kunt u ook bij ons bestellen en zijn uit voorraad leverbaar. De pellets zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit, bestaande uit 100% naaldhout. Ze zorgen voor een schone verbinding en zijn scherp geprijsd. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!