Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud laten uitvoeren

Pelletkachel onderhoud laten uitvoeren door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoud laten uitvoerenWilt u pelletkachel onderhoud laten uitvoeren? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Pelletkachel Totaal Service levert en onderhoud diverse merken pelletkachels. In ons uitgebreide assortiment vindt u pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Ook kunt u voor alle onderdelen, materialen en accessoires bij ons terecht. Voor ons volledige aanbod kunt u een kijkje nemen in onze webshop. De houtpellets kunnen wij u ook leveren. 

Pelletkachel Totaal Service biedt u onder andere jaarlijkse onderhoud aan uw pelletkachel. Wanneer onze medewerker langskomt om uw pelletkachel te onderhoud zal de gehele pelletkachel worden gedemonteerd. Daarna reinigen wij de gehele binnenzijde. Per type pelletkachel verschilt het sterk hoe groot de tijdsperiode is tussen de schoonmaakbeurten. Het is belangrijk dat u minimaal één keer per jaar uw pelletkachel laat onderhouden. Zo weet u zeker dat u hem weer veilig kunt branden en dat u onveilige situaties kunt voorkomen. 

Regelmatig onderhoud

Een pelletkachel heeft natuurlijk een aantal voordelen. Zo kunt u goed besparen op uw stookkosten en is een pelletkachel zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement en zijn houtpellets een CO2 neutrale brandstof. Door de zeer schone en efficiënte verbranding blijft er weinig as achter, dat is gunstig voor het onderhoud. Dat betekent natuurlijk niet dat u uw pelletkachel niet regelmatig moet laten onderhouden. Voor u zelf is het onderhoud vrij simpel, dit gaat alleen om het schoonmaken van de ruit en het legen van de aslade. 

Neem gerust contact op met Pelletkachel Totaal Service wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten en diensten. Bij ons kunt u altijd een eerlijk advies verwachten. Wij houden rekening met uw situatie en adviseren u datgene dat het beste past bij uw situatie. Dus wacht niet met onderhoud van uw pelletkachel, maar laat het tijdig uitvoeren.