Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud Groningen

Pelletkachel onderhoud Groningen door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoud GroningenAls u op zoek bent naar onderhoud van uw pelletkachel in Groningen, bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Het reinigen van uw pelletkachel is belangrijk. Om veilig uw pelletkachel te kunnen branden in de koude winter, is het verstandig om de kachel minstens één keer per jaar te laten onderhouden. Onze medewerker demonteert uw pelletkachel volledig, zodat de binnenzijde grondig gereinigd kan worden. De tijdsperiode van de reiniging verschilt sterk per type of merk pelletkachel.

Naast onderhoud verkoopt Pelletkachel Totaal Service ook pelletkachels, pelletketels, pelletkachels op CV, warmtepompen en zonneboilers. Ook verkopen wij airco systemen. In onze webshop verkopen wij een deel van ons assortiment, maar lang niet alles. Natuurlijk kunnen wij u ook alle onderdelen, materialen en accessoires leveren. Wij leveren uit onze uitgebreide voorraad, dus dat betekent een snelle levering. Daarnaast kunt u van ons een eerlijk advies over de juiste installatie verwachten. 

Laat uw pelletkachel reinigen door Pelletkachel Totaal Service 

Een pelletkachel wordt gestookt op houtpellets. In de kachel zit een reservoir met een voorraad houtpellets. Vanuit dit reservoir worden de pellets naar het branderbakje vervoerd, waar ze worden verbrand. De rookgassen worden middels een rookgasventilator via het rookkanaal afgevoerd. Het is dus belangrijk dat u al deze onderdelen regelmatig laat reinigen. Het dagelijkse en wekelijkse onderhoud kunt u natuurlijk zelf doen. Denk aan het schoonmaken van het raampje en het legen en schoonmaken van de aslade. 

Pelletkachel Totaal Service blijft continue up to date met de nieuwe modellen van diverse merken pelletkachels. In onze showroom staan meer dan 65 modellen van diverse merken en brandend opgesteld. Onze voorraad in Winschoten is groot en daardoor kunnen wij onze producten snel leveren. Dus heeft u interesse, kom dan langs in onze showroom. Hier kunnen wij u verder helpen. Heeft u andere vragen, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.