Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud

Pelletkachel onderhoud bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel onderhoudVoor onderhoud aan uw pelletkachel bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Wij zijn het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Wij bieden u snelle en accuraat onderhoud en goede bereikbaarheid bij storingen. Onder ander bieden wij u jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel. Om veilig uw pelletkachel te kunnen branden  tijdens de koudere dagen, is het belangrijk dat u uw kachel minimaal één per jaar laat schoonmaken. 

Tijdens deze onderhoudsbeurt demonteert onze medewerker de pelletkachel volledig en wordt de gehele binnenzijde gereinigd. Als extra service kunt u er ook nog voor kiezen om de rookgasafvoer te laten vegen. Naast onderhoud verkoopt Pelletkachel Totaal Service ook pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en nog veel meer. In onze zeer uitgebreide showroom hebben we meer dan 65 modellen van diverse merken staan. Een groot deel van de kachels kunt u brandend bekijken in de showroom. 

Zeer gebruiksvriendelijk 

Een deel van de onderhoud van uw pelletkachel kunt u zelf doen. Zo kunt u dagelijks of wekelijks het raampje van de kachel schoonmaken en moet het reservoir af en toe geleegd en schoongemaakt worden. Met een pelletkachel bespaart u behoorlijk op uw stookkosten en zijn de pellets ook nog een CO2 neutrale brandstof. Daarnaast heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement en is het zeer gebruiksvriendelijk. Houtpellets hebben een zeer schone en efficiënte verbranding, hierdoor blijft er weinig as achter.

Pelletkachel Totaal Service biedt online een deel van haar assortiment aan, maar lang niet alles. Wilt u precies weten welke kachel geschikt is voor uw situatie en hoe het gehele assortiment eruit ziet? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u informeren en geven u advies over de meest geschikte pelletkachel. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen wanneer u vragen heeft of er onduidelijkheden zijn.