Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel laten schoonmaken

Pelletkachel laten schoonmaken door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel laten schoonmakenWilt u uw pelletkachel laten schoonmaken? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring kan Pelletkachel Totaal Service u de beste kwaliteit bieden. U kunt bij ons terecht voor pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Wij leveren diverse merken pelletkachels uit onze eigen voorraad. Dat betekent dus dat we snel kunnen leveren. Bij diverse merken moet u denken aan Edilkamin, Janus, Ravelli, Mcz, Duroflame en nog veel meer. 

Naast het leveren van onze producten, verzorgen wij ook de onderhoud van pelletkachels. U kunt dus uw pelletkachel door ons laten schoonmaken. Wij zijn het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Wij zorgen ervoor dat we zo snel en accuraat mogelijk uw onderhoud kunnen uitvoeren en dat we altijd bereikbaar zijn bij storingen. De meeste pelletkachels geven zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud. 

Jaarlijks onderhoud door Pelletkachel Totaal Service 

Het laten schoonmaken van uw pelletkachel is absoluut noodzakelijk. Daarom biedt Pelletkachel Totaal Service u o.a. jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel. Bij een onderhoudsbeurt zal de kachel gedemonteerd waarin de gehele binnenzijde wordt gereinigd. Om veilig gebruik te kunnen maken van uw pelletkachel is het belangrijk dat u één keer per jaar onderhoud laat uitvoeren. Wanneer u te laat, slecht of geen onderhoud laat uitvoeren, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Komt u er niet aan toe om uw pelletkachel te laten schoonmaken, bedenk dan dat dit erg gevaarlijk kan zijn. 

Wekelijks en dagelijks onderhoud kunt u uiteraard prima zelf doen. Hierbij moet u denken aan het schoonmaken van de ruit en het legen en schoonmaken van de aslade. Wacht dus niet met het onderhoud van uw pelletkachel, maar laat uw kachel op tijd schoonmaken. Laat het ons weten als u onze hulp nodig heeft. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. 

Neem contact met ons op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.