Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Kanalisatie

Pelletkachel met kanalisatie van Pelletkachel Totaal Service

Bent u opzoek naar de beste pelletkachel die uw hele huis kan verwarmen? Dan bent u bij ons, Pelletkachel Totaal Service, aan het goede adres. Wij leveren pelletkachels en onderdelen van pelletkachels in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Ook onderhouden en repareren wij uw kachel. Bij ons kunt u ook terecht voor een pelletkachel met kanalisatie. Deze zijn gespecialiseerd om meerdere ruimtes tegelijkertijd te verwarmen doormiddel van extra kanalen die de warme lucht van de kachel verspreiden over meerdere ruimtes. Hierdoor wordt uw hele huis verwarmd met maar één kachel. Een pelletkachel brandt op houtkorrels (pellets) die je in het reservoir van de kachel doet. Het is belangrijk dat u een rookkanaal heeft om de rookgassen af te voeren.

Naast een palletkachel met kanalisatie hebben wij voor elk wel wat wils

Het hebben van een Pelletkachel is niet alleen beter voor het milieu, maar staat ook nog een super gezellig in uw woonkamer. Door het aanschaffen van een pelletkachel kunt u de koude dagen spenderen in een gezellige en heerlijk warme woonkamer. Door het gebruiken van pellets wordt er minder CO2 uitgestoten, en ze zijn zuiniger met energie. Kijk eens op onze webshop om het gehele brede assortiment aan verschillende soorten pelletkachels te bekijken! Wij hebben veel verschillende soorten en stijlen pelletkachels, er zit dan voor iedereen ook iets tussen. Het onderhoud van uw pelletkachel is zeer belangrijk, laat dit dan ook jaarlijks doen. Pelletkachel Totaal Service heeft naast pelletkachels ook airco’s en waterpompen. Dus als u daar interesse bij heeft kunt u ook bij ons terecht.

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren of onze website bekijken. Hier staat veel informatie over de pelletkachel en hoe deze precies te werk gaat. Ook als u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag wanneer dit nodig is. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!