Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel inbouw openhaard

Pelletkachel inbouw openhaard kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel inbouw openhaardBent u op zoek naar een pelletkachel inbouw die het uiterlijk heeft van een openhaard? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Bij ons vindt u vele soorten en merken pelletkachels in ons uitgebreide assortiment. Daarnaast verkopen wij ook pelletkachels cv, pelletketels, warmtepompen, airco systemen en nog veel meer. Kom kijken in onze ruime, moderne showroom in Winschoten. Online bieden wij een deel van ons assortiment aan, maar lang niet alles. 

Pelletkachels zijn ook te verkrijgen als inbouwkachels. Tegenwoordig zijn deze inbouwkachels uiterst modern en bijzonder gebruiksvriendelijk. De kachel beschikt over een elektrische ontsteking waardoor de pellets op een veilige manier volautomatisch ontbranden. Het enige dat u bij deze kachels zelf moet dien is het bijvullen van de pellets en het leegmaken van het asbakje. Een inbouw pelletkachel is zeer sfeervol in uw woonkamer en brandt veilig, schoon en zuinig. Daarnaast wordt de kachel perfect weggewerkt. 

Onderhoud aan uw pelletkachel 

Een pelletkachel wordt gestookt op houtpellets. Dit zijn cilindervormige korrels die geproduceerd worden uit houtzaagsel en houtschaafsel. Van buitenaf lijkt de pelletkachel op een houtkachel, maar van binnen is de kachel voorzien van geavanceerde techniek waardoor deze een optimale verbranding heeft en een zeer hoog rendement. De pellets worden bewaard in het reservoir, vanuit hier worden ze naar het branderbakje vervoer waar ze worden verbrand. 

Om uw inbouw pelletkachel veilig te kunnen laten branden, moet u minimaal één keer per jaar uw kachel laten onderhouden. De kachel wordt hierbij volledig gedemonteerd waarna de binnenzij goed gereinigd zal worden. Het dagelijkse en wekelijkse onderhoud kunt u zelf doen. Hier gaat het om het schoonmaken van het raampje en het reservoir. Als u interesse heeft in een pelletkachel of onze onderhoud service, neem dan even contact met ons op. Voor andere vragen kunt u ons ook altijd bereiken, of kom langs in onze showroom.