Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel inbouw Leeuwarden

Pelletkachel inbouw Leeuwarden bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel inbouw LeeuwardenWilt u een pelletkachel laten inbouwen in uw huis in Leeuwarden? Dat kan bij Pelletkachel Totaal Service. Wij leveren pelletkachels in Groningen, Drenthe en Friesland. Bij Pelletkachel Totaal Service hebben we verschillende producten in ons volledige aanbod. Zo zijn er standaard pelletkachels en pelletkachels-cv. Met een standaard pelletkachel verwarmt u één ruimte, met een pelletkachel-cv kunt u meerdere ruimtes in uw huis verwarmen door het aan te sluiten op radiatoren. Daarnaast verkopen wij materialen, onderdelen en accessoires voor pelletkachels. 

Pelletkachel Totaal Service verkoopt niet alleen pelletkachels, maar ook airco’s. In ons assortiment hebben we verschillende airco’s, single split airco’s, multi split airco’s en mobiele airco’s. Ook de houtpellets kunt u bij ons bestellen. Investeren in een pelletkachel is heel handig, het bespaart zo’n 40% tot 60% op de gasrekening. Daarnaast is een pelletkachel een duurzame oplossing. Zo kunt u nog meer genieten van een verwarmt huis. 

Uitstekende service en onderhoud 

Pelletkachel Totaal Service biedt u ook uitstekende service. Wij zijn het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud of storingen in uw pelletkachel. Ons team staat altijd klaar om u van dienst te zijn. Daarom kunt u voor vragen altijd contact met ons op nemen. Bent u alleen op zoek naar meer informatie of heeft u interesse in onze producten? Neem dan ook even contact met ons op. Wij voeren onderhoud zo snel en accuraat mogelijk uit en bij storingen in uw kachel zijn we altijd bereikbaar. 

Wij adviseren u het jaarlijks onderhoud in de zomer te laten doen. In de winter heeft onze monteur er minder tijd voor. Daarnaast wilt u in de winter natuurlijk niet met een storing in uw kachel zitten. Als er vroeg bij bent, kunt u problemen voorkomen. Onderhoud aan een pelletkachel is absoluut noodzakelijk, dit is belangrijk om gevaarlijke situaties te voorkomen. Zorg ervoor dat u niet te laat bent.