Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel inbouw cv

Pelletkachel inbouw cv kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel inbouw cvBent u op zoek naar een pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Wij leveren pelletkachels, onderdelen van pelletkachels en onderhouden en repareren uw pelletkachel. In de drie noordelijke provincies, Groningen, Drenthe en Friesland. Een pelletkachel is bedoelt om één ruimte te verwarmen. Kiest u voor een pelletkachel-cv? Dan kunt u deze laten aansluiten op radiatoren waarmee het hele huis verwarmt kan worden. 

Pelletkachels zijn veel zuiniger met energie als je ze vergelijkt met bestaande houtkachels. Zo’n 85% procent van de energie wordt nuttig gebruikt. Bij een houtkachel is dat iets minder en bij een open haard veel minder. Ook zijn pelletkachels hiermee beter voor het milieu. Naast pelletkachels verkoopt Pelletkachel Totaal Service ook airco’s. Zo hebben we single split airco’s, multi split airco’s en mobiele airco’s. Ook verkopen we verschillende materialen, accessoires en onderdelen voor pelletkachels. Bekijk onze producten voor ons volledige aanbod. 

Onderhoud aan uw pelletkachel 

De pelletkachels branden op houtkorrels (ook wel pellets), deze zitten in een reservoir in de kachel. De pellets worden automatisch aangevoerd door een spindelmotor naar de plek waar ze verbrand worden. Ook zit er een ventilator in de kachel om de rookgassen af te voeren. Wat u nodig heeft voor een pelletkachel is een rookkanaal. Dit betekent dus dat u een pijp of schoorsteen moet hebben, dit is nodig om de rook af te voeren. Bij het verbanden van pellets komt fijnstof vrij. Wanneer de kachel goed is geïnstalleerd, is deze overlast gering. 

Als u een pelletkachel koopt bij Pelletkachel Totaal Service bieden wij u onder andere jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel. Wij zijn specialist in onderhoud service en het plaats van pelletkachels. U kunt dus ook naar ons toe komen voor algemeen advies, onderhoud en storingen in uw pelletkachel. Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op.