Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Assen

De beste pelletkachels bij Pelletkachel Totaal Service, ook in Assen

Opzoek naar een nieuwe pelletkachel? Dan kunt u een kijkje nemen op Pelletkachel Totaal Service. Wij hebben de perfecte pelletkachel voor u. Pelletkachel Totaal Service leveren en installeren in Friesland, Drenthe en Groningen, dus ook in Assen! Opzoek naar een bedrijf dat uw kachel kan onderhouden en repareren? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service ook aan het goede adres. Wij doen aan jaarlijks onderhoud, dus u kunt elk jaar met de koude dagen heerlijk genieten van een gezellig en warme kachel. Wilt u een kachel die uw hele huis verwarmd? Dan is een pelletkachel met kanalisatie iets voor u. Doormiddel van buizen wordt de warme lucht verspreid door uw hele huis. En dit allemaal met maar één pelletkachel. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe de pellets in het reservoir van de kachel bijvullen! U kunt de koudere dagen heerlijk genieten van een warm huis.

Voor een goede prijs kunt u al een pelletkachel in huis hebben. Voor bijvoorbeeld €849 heeft u al een Pelletkachel Alessia Zwart. Deze kachel werkt fantastisch voor een zeer scherpe prijs. Door de besparing op uw energie kosten heeft u deze investering er binnen 12 maanden ruimschoots uit. Pelletkachels zijn duurzaam en stoten veel minder CO2 uit dan een standaard houtkachel of openhaard. Bovendien zijn ze dus ook zuiniger met energie.

Voor meer informatie over pelletkachels kunt u een kijkje nemen op onze website

Pelletkachel Totaal Service levert, installeert en onderhoudt niet alleen uw nieuwe pelletkachel, maar ook airco’s en waterpompen. Kom dus ook eens een kijkje nemen op onze website als u daar interesse in heeft. Voor ons ruime assortiment aan pelletkachels kunt u een kijkje nemen in onze webshop. En als u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u ons contacteren. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!