Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel afvoer

Pelletkachel afvoer laten leveren door Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel afvoerBent u op zoek naar materiaal voor uw pelletkachel afvoer? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Bij Pelletkachel Totaal Serivce kunt u terecht voor alles dat te maken heeft met pelletkachels. Wij bieden u dan ook een uitgebreid assortiment aan pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor alle materialen, onderdelen en accessoires. Wij leveren diverse merken pelletkachels. Deze komen meestal uit onze eigen voorraad, dat beteken dat wij uw nieuwe pelletkachel snel kunnen leveren. 

Ook de installatie van uw nieuwe pelletkachel of afvoer verzorgen wij graag voor u. Onze monteur komt graag bij u thuis om u te helpen met het plaatsen en installeren van onze producten. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van warmtepompen zijn wij u specialist. Van Pelletkachel Totaal Serivce kunt u eerlijk advies verwachten over de juiste pelletkachel. 

Laat onderhoud aan uw pelletkachel uitvoeren door Pelletkachel Totaal Service 

Naast dat u bij ons terecht kunt voor pelletkachels en pelletkachel onderdelen als een afvoer, bieden wij ook jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel. Het is belangrijk dat u uw pelletkachel regelmatig laat onderhouden. Bij te laat, slecht of geen onderhoud kunnen er namelijk gevaarlijke situaties ontstaan. Wacht daarom niet met onderhoud totdat de kachel slechter gaat branden, maar laat het tijdig uitvoeren. Pelletkachel Totaal Service zorgt ervoor dat de kachel goed gereinigd van binnenuit. Zo weet u zeker dat u de kachel weer veilig kunt laten branden. 

Pelletkachel Totaal Service is uw aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Wij zijn zo snel mogelijk bij u om het probleem te verhelpen, dit doen wij uiteraard zo accuraat mogelijk. Ook zijn we goed bereikbaar. Heeft u vragen over onze producten of over een pelletkachel afvoer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag hierover.