Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pellethaard Leeuwarden

Pellethaard Leeuwarden kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Pellethaard LeeuwardenEen pellethaard in Leeuwarden koopt u bij Pelletkachel Totaal Service. Dankzij onze zeer uitgebreide showroom zijn wij de grootste pelletkachel speciaalzaak in Friesland. In onze showroom staan meer dan 65 modellen van diverse merken, daarnaast is een groot deel brandend opgesteld. De keuze is dus groot, in onze showroom vindt u pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en nog veel meer. Ook voor alle andere materialen en accessoires kunt u bij ons terecht. 

Online bieden wij een deel van ons assortiment aan, maar lang niet alles. Als u interesse heeft voor een pelletkachel kunt u dus even in onze webshop kijken, maar het beste is om gewoon even langs te komen. Aan een pelletkachel zitten vele voordelen. Zo bespaart het u enorm op stookkosten en heeft het een zeer hoog rendement van 90% of hoger. Daarnaast is een pelletkachel zeer gebruiksvriendelijk en zijn pellets een CO2 neutrale brandstof. 

Uw pelletkachel onderhouden 

Bij een pelletkachel worden de pellets vanuit een reservoir door middel van een vijzel naar het branderbakje vervoerd. Hier worden de pellets verband. Een pelletkachel heeft een automatische ontsteking en de gewenste temperatuur kan gemakkelijk ingesteld worden. De warme lucht wordt via een stille ventilator de kamer ingeblazen. De rookgassen worden middels een rookgasventilator via het rookkanaal afgevoerd. 

Pelletkachel Totaal Service levert o.a. minimaal één keer per jaar onderhoud aan uw pelletkachel. Om veilig uw kachel te kunnen laten branden is het belangrijk dat u dit ook echt minstens één keer per jaar laat doen. De kachel wordt door onze medewerkers gedemonteerd en van binnenuit volledig gereinigd. Ook voor storingen kunt u bij ons terecht. Wanneer u interesse heeft in een pelletkachel kunt u het beste even langs komen in onze showroom. Bellen of mailen mag ook altijd wanneer u meer wilt weten of andere vragen heeft. Wij staan voor u klaar.