Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Kleine pelletkachel

Kleine pelletkachel kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Kleine pelletkachelBent u op zoek naar een kleine pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Al jaren het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw pelletkachel. Ook kunt u in onze webshop o.a. pelletkachels en onderdelen bestellen. Naast pelletkachels verkopen bij ook airco systemen. Deze bestaan uit single split airco’s, multi-split airco’s, trio split airco’s en mobiele airco’s. Voor ons gehele assortiment kunt u even op de webshop kijken. 

Pelletkachel Totaal Service heeft een zeer uitgebreide moderne showroom in Winschoten. Hiermee zijn wij de grootste pellet kachel speciaalzaak in Friesland. U heeft bij ons ruim de keuze in pelletkachels, pelletkachels op cv, pelletketels, warmtepompen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij u o.a. jaarlijks onderhoud aan uw kachel. Bij het jaarlijks onderhoud wordt de gehele kachel gedemonteerd en wordt de binnenzijde volledig gereinigd. Als extra service kunt u de rookgasafvoer laten vegen. 

Onderhoud 

Per type kachel verschilt het sterk hoe groot de tijdsperiode is tussen de schoonmaakbeurten. Om veilig gebruik te kunnen maken van uw kachel dient u minimaal één keer per jaar onderhoud uit te voeren. De meeste pelletkachels geven zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud. Het dagelijkse of wekelijkse onderhoud van de kachel kunt u prima zelf doen. Hieronder verstaan we het schoonmaken van de ruit en het legen en schoonmaken van de aslade. 

Een pelletkachel heeft een aantal voordelen. Zo zijn ze zeer gebruiksvriendelijk, hebben ze een zeer hoog rendement en kunt u besparen op uw stookkosten. Daarnaast zijn de houtpellets een CO2 neutrale brandstof en is het mogelijk om hiermee uw hele woning te verwarmen. Als u gebruik wilt maken van onze service of interesse heeft in een pelletkachel, kunt u altijd even bellen of mailen. Ook voor vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen.