Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Kleine pelletkachel Friesland

Kleine pelletkachel Friesland kopen bij Pelletkachel Totaal Service 

Kleine pelletkachel FrieslandBij Pelletkachel Totaalservice zijn alle soorten kachels mogelijk. In ons assortiment vindt u pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Hiernaast vindt u natuurlijk ook alle onderdelen, accessoires en materialen die u nodig heeft voor een pelletkachel. Met tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen kunnen wij u altijd voorzien van een eerlijk advies. Onze medewerkers bekijken uw situatie en welke pelletkachel en installatie hiervoor het meest geschikt is. 

Pelletkachel Totaal Service is het aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoudt en storingen aan uw pelletkachel. Wij bieden u o.a. jaarlijks onderhoud aan uw pelletkachel. Het is belangrijk dat u dit regelmatig laat doen, zodat u veilig uw pelletkachel kunt branden. Bij het reinigen van de pelletkachel demonteert onze medewerker uw pelletkachel volledig. Zo kan de gehele binnenzijde grondig gereinigd worden. Zelf kunt u natuurlijk ook gedeeltelijk uw pelletkachel reinigen, zoals het schoonmaken van het raampje en de branderbak.

Kies uit het brede assortiment van Pelletkachel Totaal Service 

Pelletkachel Totaal Service verkoopt vele verschillende pelletkachels. Zo kunt u kiezen voor een standaard pelletkachel, deze kachel verwarmt gewoonlijk één ruimte. Daarnaast kunt u kiezen voor een pelletkachel op CV. Met deze kachel heeft u de mogelijkheid om uw hele huis te verwarmen. De houtpellets die u nodig heeft om uw pelletkachel te laten branden, kunt u ook bij ons bestellen. Deze houtpellets zijn van goede kwaliteit en verkopen wij voor scherpe prijzen. 

Online verkopen wij een deel van ons assortiment, maar lang niet alles. Heeft u interesse in een pelletkachel, of u wilt meer weten over ons assortiment? Dan kunt u het beste even langskomen bij ons in de showroom. Hier kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze pelletkachels en welke geschikt is voor uw situatie. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen wanneer u vragen wilt stellen. Ons team staat klaar om u te helpen.