Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Ferlux onderdelen

Ferlux onderdelen laten leveren door Pelletkachel Totaal Service 

Ferlux onderdelenBent u op zoek naar Ferlux onderdelen? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen, weten wij wat de juiste producten zijn. Daarnaast kunnen wij een eerlijk advies geven over de juiste pelletkachel en installatie voor uw situatie. Wij leveren diverse merken pelletkachels, hierbij moet u denken aan Artel, Midea, Qlima, Carrier, Fair en Domusa. 

Naast gehele pelletkachels kunt u ook bij ons terecht voor alle accessoires, onderdelen en materialen die u nodig heeft. Wij leveren onderdelen van diverse merken, o.a. Ferlux. Van het merk Ferlux kunnen wij alle onderdelen leveren. Alle onderdelen die hevig aan slijtage zijn vindt u in onze webshop. Kunt u niet het juiste onderdeel vinden of twijfelt u of u het juiste heeft. Neem dan even contact met ons op. Dan lossen wij het samen met u op. 

Laat uw pelletkachel onderhouden door Pelletkachel Totaal Service 

Naast het leveren van onze producten verzorgt Pelletkachel Totaal Service ook onderhoud aan uw pelletkachel. Het is belangrijk om u pelletkachel regelmatig te onderhouden. Minimaal één keer per jaar moet dit uitgevoerd worden, dan weet u zeker dat u veilig gebruik kunt maken van uw pelletkachel. Bij het onderhouden van uw pelletkachel demonteert één van onze medewerkers uw pelletkachel compleet. Daarna wordt de kachel geheel gereinigd van binnenuit. De meeste pelletkachels geven zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud. 

Onze producten leveren wij bij Pelletkachel Totaal Service uit onze eigen voorraad. Dit betekent dus dat wij snel met uw pelletkachel op de stoep kunnen staan. Ook Ferlux onderdelen kunnen dus snel geleverd worden. Bekijk onze webshop voor het grootste deel van ons aanbod. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten of producten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.