Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Duroflame pelletkachel

Duroflame pelletkachel laten leveren door Pelletkachel Totaal Service 

Duroflame pelletkachelBent u op zoek naar een Duroflame pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Totaal Service aan het juiste adres. Pelletkachel Totaal Service levert alle soorten pelletkachels van diverse merken. Denk hierbij aan pelletkachels, pelletkachels op CV en pelletketels. Daarnaast leveren wij ook warmtepompen en zonneboilers. Ook voor alle accessoires, onderdelen en materialen kunt u bij ons terecht. Al onze pelletkachels worden uit onze voorraad geleverd, dit betekent dus dat wij uw bestelling snel kunnen leveren. 

Een Duroflame pelletkachel betekent hoge rendementen en milieuvoordelen. Duroflame is de enige Nederlandse pelletkachelfabrikant. Het ontwerp en de fabricage vinden volledig in eigen fabriek plaats. Van alle houtverbandings-apparaten is een Duroflame pelletkachel veruit de snelst startende, best stuurbare en meest flexibele techniek. Daarnaast is een Duroflame pelletkachel verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Van ons kunt u een eerlijk advies verwachten over het soort pelletkachel en installatie dat het meest geschikt is voor uw situatie.

Laat uw pelletkachel onderhouden door Pelletkachel Totaal Service 

Wanneer u een pelletkachel gekocht heeft moet deze natuurlijk ook worden onderhouden. Hiervoor kunt u ook bij Pelletkachel Totaal Service terecht. Het is natuurlijk belangrijk dat u uw pelletkachel goed schoon houdt. Zo zorgt u ervoor dat uw de kachel veilig kunt laten branden. Onze medewerker komt bij u langs en demonteert de pelletkachel volledig. Hierna wordt de binnenzijde van de pelletkachel goed gereinigd. Het is verstandig om dit minimaal één keer per jaar te doen. Dagelijks en wekelijks onderhoud kunt u natuurlijk gemakkelijk zelf doen. 

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw huis te verwarmen? Laat dan een Duroflame pelletkachel leveren door Pelletkachel Totaal Service. Met de zeer schone en efficiënte verbanding van de houtpellets kunt u goed besparen op uw stookkosten. Ook zijn houtpellets een CO2 neutrale brandstof. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten of diensten, neem dan contact op.